Merijntje Gijzen rondvaart - Oudenbosch (Covid-19 proof)

Welkom, de rondvaartboot Merijntje Gijzen vaart een nieuwe route vanuit Oudenbosch tot aan het open water van het Volkerak.

Om te kunnen voldoen aan de Covid-19 richtlijnen moeten wij helaas met beperktere aantallen varen, dus boek tijdig want de boot is daardoor snel vol, als u met een gezelschap wilt boeken kunt u het best even contact met ons opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

De tocht duurt ongeveer 3 1/2 waarbij u vaart over de rivieren Mark en Dintel helemaal tot aan de Manders'sluis te Dinteloord.

Het Volkerak is een drie provincien-punt (Brabant, Zuid-Holland en Zeeland).

Onderweg kunt u gebruik maken van lekkere drankjes en hapjes uit de gezellige bar.

 

----------------De Merijntje Gijzen is rolstoelvriendelijk en beschikt over ruim sanitair en een gezellige bar, tevens te reserveren voor uw feestje of partij---------------------

U dient te reserveren via de website, kijk naar de beschikbare dagen en op de overige data zijn wij te boeken door groepen of met door onszelf georganiseerde evenementen. Bekijk ons uitgebreide aanbod met mogelijke arrangementen (eventueel kunt u er een met ons samenstellen).

Een ticket om mee te varen is uitsluitend te koop op de website. Door de Covid-19 richtlijnen is er een beperkte capaciteit, boek tijdig om zeker te zijn van een plekje. • Stampersgat

  Kristalsingel, 4754BG Stampersgat
  Vertrekt om 13:00.

  OPSTAPPEN.

 • Stampersgat

  Kristalsingel, 4754BG Stampersgat
  Aankomst om 16:30.
  OPSTAPPEN.

Er is geen volledige ronde gekozen!


Volwassen Kind Rolstoel
Per zone € 19,95 € 15,95 € 0,00
Koffie/Thee met appeltaart en slagroom
€ 5,50
kind is t/m 12 jaar
1 zone is een vaart naar de volgende locatie
honden toegestaan mits aangelijnd