Merijntje Gijzen - Mark en Dintel rondvaart

Welkom, de rondvaartboot Merijntje Gijzen vaart een nieuwe route vanuit Oudenbosch tot aan het open water van het Volkerak.

De tocht duurt ongeveer 3 uur waarbij u vaart over de rivieren Mark en Dintel, met een passage van de Prinslandsebrug, de Manders'sluis te Dintelsas.

Het Volkerak is een zeer druk bevaren verbindingsader tussen Nederland en België, met per jaar ongeveer 180.000 scheepspassages en ook is het Volkerak een bijzonder drie provincien-punt (Brabant, Zuid-Holland en Zeeland).

Onderweg kunt u gebruik maken van lekkere drankjes en hapjes uit de gezellige bar, de boot is rolstoeltoegankelijk en er is een ruim toilet aanwezig.

 

Wegens groot succes zijn de kado-pakketten en kruiken met "Hét Kloosterbier" voor de liefhebbers ook dit seizoen weer aanwezig! Zolang de voorraad strekt.

 

----------------De Merijntje Gijzen is rolstoelvriendelijk en beschikt over ruim sanitair en een gezellige bar, tevens te reserveren voor uw feestje of partij---------------------

U dient te reserveren via de website, voor inhuur van de gehele rondvaartboot (groepen) bel ons dan even tijdens kantooruren.  Bekijk ons uitgebreide aanbod met mogelijke arrangementen (eventueel kunt u er een met ons samenstellen).

Een ticket om mee te varen is uitsluitend te koop op de website.

Neem gerust contact met ons op, wij regelen het voor u ! • Stampersgat

  Kristalsingel, 4754BG Stampersgat
  Vertrekt om 12:15.

  OPSTAPPEN.

 • Stampersgat

  Kristalsingel, 4754BG Stampersgat
  Aankomst om 15:15.
  OPSTAPPEN.

Er is geen volledige ronde gekozen!


Volwassen Kind Rolstoel
Per zone € 33,00 € 15,95 € 0,00
Koffie/Thee met appeltaart en slagroom
€ 5,50
Hét Kloosterbier cadeau (Profound 1 L Mondo beugelfles)
€ 37,00
"Boeren Lunch" aan boord
€ 14,50
kind is t/m 12 jaar
1 zone is een vaart naar de volgende locatie
honden toegestaan mits aangelijnd